Kompaktna, lahka in zmogljiva

Napreden in popoln model serije X-line svetovnega vodilnega proizvajalca robotskih kosilnic. Kosilnica je dovolj pametna, da se spoprime z izzivi velikih in kompleksnih travnih površin - kot so mnogi ozki prehodi, ovire, zahtevni tereni in nakloni vse do 45%. Z GPS podprta navigacija in številne funkcije vključno z Automower® Connect omogočajo inteligenten način ohranjanja vaše trave zelene, zdrave in popolno pokošene. Aplikacija Automower® Connect vam daje popolno kontrolo: sledenje, upravljanje in nadzor preko pametnega telefona, ne glede na to kje se nahajate.

Pošljite povpraševanje

Zmogljivost3200 m²
Tipičen čas polnjenja50 min
Izmerjen nivo hrupa57 dB(A)

Automower® Connect@HOMEZ GPS podprta navigacijaLED lučiSuperior interaction

Priporočena maloprodajna cena: 3.199€
Naša cena (z ddv):
2.879€

Glavne lastnosti kosilnice Husqvarna AUTOMOWER® 430X

Husqvarna Automower® je opremljen z lastnostmi, ki vam omogočajo, da svoj vrt dvignete na višjo raven. Tukaj je le nekaj od njih.

Brez pobiranja

Automower® pušča po košnji kratke koščke trave, ki jih niti ne boste opazili, tako da ni potrebe po pobiranju trave. Hkrati pa ti drobni ostanki poskrbijo za naravno gnojenje vaše zelenice.

Najde pot domov

Automower® je voden s pomočjo mejnih kablov okrog vašega vrta. Znotraj tega območja kosi po naključno izbranem vzorcu, tako da na trati ne pušča nobenih sledi koles.

Nastavitev višine košnje

Električna nastavitev višine košnje (pri izbranih modelih) omogoča izbiro višine trave za celotno zelenico - ročno ali električno.

Kompleksni vrtovi

Automower® enostavno poskrbi za velike in kompleksne površine z različnimi ovirami. Z lahkoto premaguje tud naklone celo do 45% (24°).

Akumulator

Tipičen čas polnjenja

50 min

Povprečen čas košnje ob enem polnjenju

145 min

Povprečna poraba ob največji obrememnitvi

18 kWh

Poraba energije med košnjo

30 W

Zmogljivost

Delovno območje

3200 m² ±20 %

Polnilni sistem

Avtomatsko

Maksimalen naklon v delovnem območju

24 °

Kosišče

Sistem košnje

3 pivoting razor blades

Širina košnje

24 cm

Višina reza, najmanj–največ

20-60 mm

Mere

Velikost izdelka, D × Š × V

72 × 56 × 31 cm

Zvok in hrup

Zagotovljen nivo hrupa

56 dB(A)

Oprema

Tipkovnica

19 tipk

Nadzorna plošča

Large LCD display

Timer

Da

Alarm

Visoko

PIN koda

Da

Instalacijska ključavnica

Da

Časovna ključavnica

Da

GPS sledenje proti kraji

Da

Dvižni senzor

Da

Senzor nagiba

Da

Ultrazvočni senzor

Ne

Tip ročaja

Integrirano

Profil koles

Srednje

Dodatna rezila

9 kos

Mejni kabel

0 m

Klini

0 kos

Si tudi vi želite brezhibno zelenico? Kontaktirajte našega svetovalca zdaj.

Za vašo popolno urejeno trato poskrbi izkušena ekipa strokovnjakov Mašinca.Za brezplačno svetovanje nas kontaktirajte.

ŽAK d.o.o.
Celovška cesta 291, 1000 Ljubljana

031 644 044

info@zak-ljubljana.si

www.zak-ljubljana.si

Delovni čas:
Od ponedeljka do petka 8:00 – 17:00.
Ob sobotah, nedeljah in praznikih zaprto.
Spletna trgovina: 24h / dan

Dodatna oprema

Izbirate lahko iz našega širokega asortimana originalnega pribora, dodatne opreme in delov in s tem povečate vrednost vašega izdelka in še izboljšate vašo izkušnjo.

Pogosta vprašanja

Kako pravzaprav poteka namestitev?

Namestitev lahko opravite tudi sami, upoštevajoč navodila v priročniku za uporabo. Namestitev zahteva med 2-5 ur, odvisno od velikosti in zahtevnosti vaše zelenice. Vseeno pa priporočamo, da se za namestitev obrnete na nas. Imamo izkušnje in smo usposobljeni, da to storimo na najučinkovitejši način. Nudimo tudi možnost instalacije in zagona kosilnice, čeprav le ta ni vključena v maloprodajno ceno stroja.

Kako ve, da je pokošena celotna travnata površina?

Košnja po navideznem naključno izbranem vzorcu, v različnih smereh, zagotavlja, da vaša trata na celotnem vrtu izgleda kot preproga. Prav tako je 25 let izkušenj dokazalo, da je to najboljši način, da bo zares pokošena celotna površina, brez nepokošenih področij. Zanesljivost in preciznost drugih tehnologij potrebnih za sistematično košnjo ne zadoščajo za izboljšanje košnje z omejitvenimi kabli in naključnega sistema košnje, kot ga danes uporablja Automower®.

Kako se sooča z ozkimi prehodi?

Automower® je voden s pomočjo mejnih kablov okrog vašega vrta. Znotraj tega območja kosi po naključno izbranem vzorcu, tako da na trati ne pušča nobenih sledi koles. Brez težav premaguje ozke prehode, tudi le do 60 cm širine, odvisno od posameznega modela kosilnice.

Kako se sooča z naravnimi površinami?

Zahvaljujoč velikim kolesom rototska kosilnica Automower® zelo dobro premaguje tudi neravne terene. Prav tako ne predstavljajo težav nakloni vse do 70% (35°) nagiba (odvisno od modela). Kosilnica Automower® pa je hkrati dovolj majhna, da brezskrbno premaguje različne višine terena in trave. Tako ne bo preveč na kratko pokosila grebenov in iztrebla trave kot večje kosilnice.

Kakšen učinek ima na okolje?

Ker robotska kosilnica Automower® deluje na akumulator, ne povzroča nobenih direktnih emisij, direktna poraba energije pa je zelo nizka. Stroški porabe električne energije znašajo le okrog 12 € do 80 € na sezono, odvisno od velikosti vrta in modela robotske kosilnice.

Varna uporaba robotskih kosilnic

Robotske kosilnice Husqvarna Automower® svojim uporabnikom zahvaljujoč varnostnemu konceptu, zagotavljajo najvišje varnostne standarde na trgu.Upoštevajo vse predpisane standarde DIN in izpolnjujejo tudi druge predpise o ravnanju z napravo na način, ki omogoča še posebej varno delovanje.

Zadovoljni ali povrnemo kupnino!

Odločite se za nakup katerega koli modela robotske kosilnice Husqvarna. Če z njim ne boste zadovoljni, nam vrnite produkt v 30-ih dneh od datuma nakupa in vrnili vam bomo kupnino.

POGOJI uveljavljanja garancije zadovoljstva

5 let garancije.

V primeru rednih letnih servisov vaše robotske kosilnice Automower® imate sedaj možnost podaljšanja garancije do 5 let.

POGOJI uveljavljanja 5 letne garancije